Kalevalaisten Naisten Liiton jäsenkysely on nyt auki! Jaa, vastaa & voita!

Kysely on täällä.

Kysely on auki 23.10. – 22.11.2019. Kyselyn pohjalta Liitto luo uuden strategian – mikä on tarkoituksemme, mitä siinä ehdottomasti kuuluu olla, mitä pitää vielä kehittää ja mitä on aika jättää taakseen. Haluamme tehdä strategian yhdessä erityisesti jäsenyhdistysten jäsentemme kanssa, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita vastaamaan. Voit vastata yleisesti kalevalaisten naisten näkökulmasta.

Kaikkiin kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan viisi Kalevala Korua! Kysely lähetetään kaikille jäsenyhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille, joilla on tärkeä tehtävä kyselyn jakamisessa eteenpäin omassa yhdistyksessään. Sen lisäksi kyselyn linkki tulee näkyviin Facebook-sivullemme. Kiitokset kuvasta Seija Tiihoselle!