Kirjokansi Jyväskylän keväässä ti 12.4.2016 klo 18

12.04.16

Elsa Heporaudan vaikuttajantyö ja monisärmäiset uuskalevalaiset runot

Kirjokansi

Paikka: Huhtasuon kirjasto, Nevakatu 1, Jyväskylä

Tilaisuus esittelee 1900-luvulta ja 2000-luvulta erityisesti naisten kannattelemaa kalevalaista perinnettä. Esille tulevat Elsa Heporaudan vaikuttajantyö ja monisärmäiset uuskalevalaiset runot.

• Kalevalan kannattelua - Kalevala koulutyössä / luokanopettaja, työnohjaaja Helena Rossi
  • Uuskalevalaiset runot / FM, kirjailija Seija Tuohesmaa

Illan ohjelmassa on Helena Rossin puheenvuoro Elsa Heporaudan toimista Kalevalan ja koululaisten yhteen saattamiseksi. Puumalan Kalevalaiset Naiset ovat ansiokkaasti jatkaneet tätä perinnettä. Kirjailijat, maisterit Seija Tuohesmaa ja Sinikka Aaltola esiintyvät myös tapahtumassa. Tilaisuus on koottu yhteistyössä Kalevalaisten Naisten Liiton, Jyväskylän Kalevalaisten Naisten ja Jyväskylän Kevät -tapahtuman kanssa.

Vapaa pääsy!

Jyväskylän kevään yhteistyökumppaneina: Keski-Suomen kulttuuriyhdistys, Lassi Nummen seura ja Suomen sana sekä Kalevalaisten Naisten Liitto ja Jyväskylän Kalevalaiset Naiset.

Klikkaa tästä tilaisuuden omalle sivulle.

Kalevalaisten Naisten Liiton perustaja, kirjailija Elsa Heporauta Tuukkalan muinaispuvussa. Kuva KNL:n arkisto.