Naisten ääni

01.02.16

Kirjoita Sinulle tärkeän naisen tarina muistiin.

Ovatko yhdistyksesi perustajanaiset, aktiivit ja tukijat saaneet ansaitsemansa huomion? Naisten Ääni on hanke, jossa kokoamme yhteen lyhyitä elämäkertoja kaikenlaisilta naisilta – yhtä lailla vaikuttajilta kuin virallisista historioista unohdetuilta.

Itsenäinen Suomi täyttää vuonna 2017 sata vuotta. Naisten Ääni -hanke juhlistaa tätä merkkivuotta monipuolistamalla suomalaista historiakuvaa. Haluamme tuoda esiin mahdollisimman monet niistä naisista, jotka ovat olleet rakentamassa ja kehittämässä tätä yhteiskuntaa.

Hanketta johtaa Suomalainen naisliitto yhdessä Naisjärjestöjen keskusliiton ja muiden kumppaneiden kanssa. Naisjärjestöjen keskusliitossa hanketta koordinoi Liisa Ketolainen, joka vastaa mielellään hankkeeseen tai teksteihin liittyviin kysymyksiin.

Lue lisää hankkeesta: naistenaani.fi
facebook.com/naistenaani
Nettisivulta löytyy lomake, jota kautta elämäkertoja voi lähettää julkaistaviksi.
Liisa Ketolainen, Naisten Ääni, Naisjärjestöjen keskusliitto
naistenaani(at)naisjarjestot.fi