Samaa sukua

Tutustuimme maahanmuuttajanaisiin Kalevala Kartanossa.

Suomalainen naisliitto järjesti Minna Canth -seminaarin 16.4.2016 Kalevala Kartanossa.

Moni-Naiset äänet -seminaarissa kuulimme maahanmuuttajanaisten omia tarinoita. Mehän olemme naisina ihan "Samaa sukua"!

Kiitos Suomalainen naisliitto, Monika-naiset liitto ja kaikki järjestäjät. Oli kiva tutustua! Jatketaan tästä yhdessä!

Larin Paraske -palkittumme Kaarina Hazard avasi keskustelun maahanmuuttajanaisten rooleista mediassa. Oli silmiä avaavaa huomata, miten me itse suojelemme itseämme vieraalta, emmekä uskalla kohdata uusia tulijoita ihan tavallisina ihmisinä, joiden kanssa voi ystävystyä ja lähteä vaikkapa kahville juttelemaan.

Vuoden isoäiti -palkinnon saanut Celestine Vita-Buba
kertoi iloa hersyen tarinansa. 66-vuotias entinen
englannin opettaja auttaa nyt yli 90-vuotiasta
suomalaista vanhusta ulkoilemaan.

Monika-naisten liitosta maahanmuuttajanaisten kertomat tarinat saivat meidät huomaamaan, että olemme naisina ihan samanlaisia. Arjen ilot ja huolet ovat meillä usein ihan samoja.

Maritta Pohls kertoi, että Naisten ääni -tietokantaan on
tullut myös maahanmuuttajanaisten tarinoita.

su 17. huhtikuuta 2016 10.40.00