Keuruun kevätretkellä

 

Jyväskylän Kalevalaiset Naiset tekivät lauantaina  19.5.2018  ikimuistoisen retken Keuruulle. Tutustuimme Keuruun museossa kiinnostavaan Pojat-näyttelyyn, jossa esillä  kuvanveistäjien  Timo Hannusen, Panu Koskimiehen ja Martti Virtasen tuoreinta veistotaidetta.

 Taiteen äärestä siirryimme herkkujen ja historian maailmaan. Lounastimme Pappilan Pidoissa Keuruun vanhan  pappilan upeassa punaisessa salissa. Iloinen puheensorina kertoi, että yhteiset kohtaamiset hyvän ruuan äärellä ovat tervetulleita.

Vuoden teemaan, kalevalaiseen kotiin tutustumista jatkoimme matkalla pappilasta Keurusselän rannalle.   Tutustuimme kalevalaiseen kesäkotiin varapuheenjohtajamme Marja Luhtasen perheen kesäkodissa.

 

 

Marja kertoi kesämökin kiinnostavaa syntytarinaa ja loihti meille hedelmäsalatti-  ja juustoherkut.  Kiitos ehtoiselle emännälle Marjalle matkajärjestelyistä! Kevään aurinkoisin päivä oli täydellinen.

 

Kuvat ja teksti Annamari Maukonen