Ikuiset kalevalaiset ystävät kohtasivat puurojuhlassa Korpilahdella. Annikki Kivimäki (vas) oli pitkäaikainen Jyväskylän Kalevalaisten Naisten puheenjohtaja ja Raili Laurikaisen käsialaa ovat persoonalliset Jyväskylän kalevalaisten Niasten julkaisemat joulu- ja kukkakortit.

Joulun sanomaa afrikkalaisittain, muistoja Marin maalta ja suomalaisia joulutunnelmia runonsäkeissä. Näistä, uunipuurosta sekä yhdessäolosta syntyi Jyväskylän Kalevalaisten Naisten ja Kalevala Korun yhteinen puurojuhla Korpilahden Savilla.

 

 

Kohtaaminen ja yhdessäolo ovat iloisia asioita. Kalevalaisten naisten puurojuhlassa juttu luisti ja nauru raikui. Mukana korpilahtelaisia ja kalevalaisia ikäihmisiä  adventtitunnelmissa vanhan ajan savupirtissä.

 

 

Kuvat ja teksti Annamari Maukonen

ja Jyväskylän Kalevalaiset Naiset