Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jäsenmatka Göteborgiin

25.5.2023 - 28.5.2023

Paikkoja vielä vapaana jäsenmatkalle Göteborgiin 25.–28.5.2023

Paikallinen jäsenyhdistys Götanmaan Kalevalaiset kutsuu kalevalaiset naiset vastavierailulle Göteborgiin. Matkalla tutustutaan toisiimme ja kaupunkiin, keskustellaan yhdistystoiminnasta ja vietetään mukavaa yhteistä aikaa. Ruotsinsuomalaiset ystävämme kertovat meille, miten he ylläpitävät suomen kieltä ja kulttuuria yhdistystoiminnan kautta. Ohjelmassa on myös paljon vapaa-aikaa ja mahdollisuus tutustua kaupungin nähtävyyksiin pienryhmissä.

Göteborgissa on esimerkiksi useita hurmaavia puistoja ja monia mielenkiintoisia museoita, kuten Göteborgin historiaan keskittyvä Stadsmuseum ja muotoiluun erikoistunut Röhsska museet. Ravintolat tarjoilevat maukkaita katkarapuja ja mereneläviä. Pohjoismaiden suurimmasta satamasta voi tehdä laivaretken saaristoon. Liikumme kaupungilla pienryhmissä, joiden oppaina ovat paikalliset kalevalaiset naiset. Kaikille osallistujille hankitaan 3 vrk:n matkustajakortti, joka käy kaikkiin kaupunkiliikenteen välineisiin, myös Sightseeing-laivoihin. Pienryhmät jaetaan tulopäivänä jokaisen kunnon ja mielenkiinnon mukaan.

Alustava ohjelma

Torstai 25.5.

Finnairin lento Helsinki-Göteborg klo 12.00–12.20 (lentoaika 1 h 20 min), kuljetus hotellille, majoittuminen hotelli Scandic Europaan, jossa lounas ja tarinatuokio klo 14.00.

Götanmaan Kalevalaisten tervetuloinfo ja pienryhmäjako jokaisen kiinnostuksen mukaan.

 

Perjantai 26.5.

Hotelliaamiainen, jonka jälkeen lähdetään pienryhmissä kaupungille katsomaan nähtävyyksiä.

Illalla hotellin kokoustiloissa iltapala ja tarinatuokio, jossa Götanmaan Kalevalaiset kertovat, miten he ylläpitävät suomen kieltä ja kulttuuria. Keskustelua ja kokemusten jakamista.

 

Lauantai 27.5.

Hotelliaamiainen, jonka jälkeen lähdetään pienryhmissä kaupungille katsomaan nähtävyyksiä.

Yhteinen illallinen ja tarinointia.

 

Sunnuntai 28.5.

Hotelliaamiainen, kuljetus lentokentälle ja Finnairin lento Göteborg-Helsinki klo 13.00–15.25

 

Alustava hinta

Hinta sisältää lennot, kolmen yön majoituksen, aamiaiset ja lentokenttäkuljetukset veroineen ja tulopäivän lounaan. Göteborgin liikenteen 3 vrk:n matkalippu n. 23 euroa, hankitaan kaikille. Perjantain ja lauantain yhteisiä ruokailuja ei ole vielä laskettu hintaan mukaan, esim. pe iltapala ja la illallinen.

 

588 €/hlö, kun 2 aikuista huoneessa

752 €/hlö, kun 1 aikuinen huoneessa

Hinta on voimassa, jos ilmoittautuneita on 25. Ei-jäseniä voidaan ottaa mukaan, jos täyttä ryhmää ei saada kokoon jäsenistä.

 

Tarkempi matkaohjelma ja lopulliset hinnat valmistuvat kevään 2023 aikana sen mukaan, kuinka paljon sitovia ilmoittautumisia on.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on matkatoimisto Matkapojat.

 

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 1.3.2023 mennessä Liiton toimistolle: sirpa.huttunen(at)kalevalaistennaistenliitto.fi tai puh. 050 520 1314

 

 

Tiedot

Alkaa:
25.5.2023
Loppuu:
28.5.2023