Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kalevalan luonto ma 4.12.2023

4.12.2023 klo 18:00 - 19:00

Kalevalaisten Naisten Liiton varapuheenjohtaja Marja-Stiina Suihko alustaa Kalevalan luontosuhteesta. Suomi hakee Kalevalaisten Naisten Liiton aloitteesta Euroopan kulttuuriperintötunnusta. Päähakijana on Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ja laajaa yhteistyöverkostoa koordinoi Kalevalaseura-säätiö.

 

Miten kalevalaiset naiset voivat osallistua? Meille Kalevalan luontosuhde on erittäin tärkeä. Aiheeseen syvennytään Louhen pajassa la 25.1.2024, mutta tässä etäillassa jo pohjustetaan luontosuhdetta. (Louhen paja on kalevalaisten naisten koulutus- ja verkostoitumispäivä vuosittain tammikuussa.)

Illan tavoitteena on innostua yhdessä ja valmistautua ottamaan vastaan tieto ensi keväänä mahdollisesti saatavasta tunnuksesta. Miten voimme kalevalaisten naisten yhteisönä olla mukana jakamassa tietoa ja rakentamassa kulttuurisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää tulevaisuutta ikiaikaisten naisten viisaudella? Parhaimmillaan toivomme, että jäsenyhdistykset voivat suunnitella toimintaansa Kalevalan luonto -aiheen ympärille ja vaikuttaa omalla paikkakunnallaan luonnon ja kulttuuriperinnön puolesta.

 

Etäilta järjestetään Teams-yhteydellä. Lähetämme kaikille jäsenille kutsuviestin ja linkin tapahtumaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

Järjestetään yhteistyössä ja Opintokeskus Siviksen tuella

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
4.12.2023
Aika:
18:00 - 19:00