• Tämä tapahtuma on mennyt.

Kansallispukujen tuuletuspäivä

elokuu 05 - elokuu 09

Tuuleta kansallispukusi!

Kansallispuvun syntymäpäivä on 5.8. ja sitä juhlistetaan kansallispukujen tuuletuspiknikeillä elokuussa ympäri Suomen ja muualla.

Paikkakunnat löytyvät täältä: http://kansallispuku.blogspot.com/p/kansallispukujen-tuuletuspiknik.html

Helsingissä tuuletetaan Esplanadin puistossa sunnuntaina 9.8. klo 14-16. Pukeudu siis kansallispukuun, kansanpukuun tai muinaispukuun. Onko puku jäänyt pieneksi tai onko se vielä kesken? Voit mainiosti yhdistää jonkin puvun osan nykyvaatteisiin ja tuuletella sitä. Tai vedä yllesi kansallispukuasenne ja tule vaikka kukkamekossa! Nappaa piknikeväät mukaan ja lähde ihmisten ilmoille näyttäytymään, tapaamaan muuta kansallispukukansaa, juhlimaan kansallispukua. Ohjelmaksi ei tarvita muuta, kuin mukavaa yhdessäoloa!

Seuraamme korona-tilannetta ja hallituksen ohjeita.

Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriperintöpäiviä. #kulttuuriympäristöpäivät
#kasvunpaikat
#EHDs

#kansallispukutuuletus