Kulttuuripäivä Puumalan Sahanlahdessa

kesäkuu 12

Selvitämme parhaillaan, onko viime kesän peruuntunut teatteriretki mahdollista toteuttaa kesällä 2021.

Ohjelma

Palava tahto -näytelmä kertoo järjestömme ja Kalevala Korun perustajan Elsa Heporaudan elämästä, pääosassa Tiia Louste. Yhteiselle keskustelulle on varattu aikaa näytelmän jälkeen.

klo 11 Elsan maisemissa, oppaana Puumalan Kalevalaiset Naiset

klo 12 Lähiruokalounas Saimaan herkuista

klo 14 Palava tahto -näytelmä Sahanlahden elämysverstas

klo 15.30–17 Kahvikeskustelu kalevalaisten naisten tulevaisuudesta

Hinta sis. lounas, teatteriesitys ja kahvit 54 € / hlö. Maksetaan paikan päällä.

Ilmoittautuminen: leena.asp-rinne@kalevalaistennaistenliitto.fi

Yhteistyössä mukana Puumalan Kalevalaiset Naiset.

Majoitus

Majoitustarjous 50 € / hlö jaetussa 2-4 hengen yksikössä (hotellihuone / villa). Hinta on voimassa pe-su majoituksissa ja varaukset tulee tehdä suoraan Sahanlahteen 30.4. mennessä. Huoneita saatavilla rajoitetusti.

Matkustaminen

Mikäli kaipaat apua kyytien järjestämisessä, ota yhteys Sahanlahteen. Suosittelemme jäsenyhdistyksiä järjestämään yhteiskuljetuksia.

Puh. 040 779 9896 / sales@sahanlahtiresort.fi / www.sahanlahtiresort.fi / facebook.com/sahanlahtiresort

Päivämäärä:
kesäkuu 12