Louhen paja etänä

tammikuu 30 klo 10:00 - 12:30

Tervetuloa jatkamaan kalevalaisten naisten strategiatyötä! Mitä voimme oppia tulevaisuudentutkimuksesta kalevalaisten naisten toiminnan kehittämiseksi? Kouluttajana esihistoriamatkailusta juuri väitellyt Maija Mäki Turun yliopiston Tulevaisuudentutkimuskeskuksesta (Turun seudun kalevalaiset)

Lauantain ohjelma klo 10-12.30

• Jäsenrekisteriuudistus, koulutustuokio, toiminnanjohtaja Sirpa Huttunen
  • Jäsenhankinta-opiskelijaprojektin esittely, folkloristi Tarja Kupiainen ja Tuija Kainulainen, Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Kulttuuriperintö ja tulevaisuuden tutkimus, kansatieteilijä Maija Mäki, Tulevaisuuden tutkimuskeskus (Turun seudun kalevalaiset)
  • parityöskentely etänä, fasilitoijana Riitta Varpuharju

KALEVALAISTEN NAISTEN JATKUVUUS
Jos toiminta häviäisi, mitä hyvää häviäisi sen mukana? Miksi toiminnan jatkaminen on tärkeää? Miten varmistaisit jatkuvuuden? Millä keinoin? Miten toiminta muuttuu? Miten sitä voi muuttaa?

Keskustellaan alustusten pohjalta, miten yhdistyksissä päästään mission ja vision mukaisiin tavoitteisiin? Miten onnistut jäsenhankinnassa? Miten sitoutat juuri eläkkeelle jääviä kalevalaisten naisten toimintaan mukaan? Millaista on houkutteleva toiminta?

Ilmoittautuminen: leena.asp-rinne(at)kalevalaistennaistenliitto.fi

Etä-Louhen paja on ilmainen Kalevalaisten Naisten Liiton jäsenyhdistyksille. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Kohderyhmänä puheenjohtajat, sihteerit ja kaikki kalevalaisten naisten toiminnan kehittämisetä kiinnostuneet

Päivämäärä:
tammikuu 30