Louhen paja lauantaina 28.1.2023 Helsingissä

28.1.2023

Louhen paja on koulutus- ja verkostoitumistilaisuus Kalevalaisten Naisten Liiton jäsenyhdistyksille.

Lämpimästi tervetuloa Kalevalaisten Naisten Liiton järjestökoulutukseen, joka on tarkoitettu kaikille paikallisen yhdistystoiminnan kehittäjille, kuten esimerkiksi hallituksen jäsenille. Tule kuulemaan ajankohtaiset vinkit yhdistystoimintaan, verkostoitumaan kalevalaisten naisten kanssa ja nauttimaan ravintola Sture 4:n erinomaisesta brunssista. Koulutuksen jälkeen siirrymme Sabrina ja Saarten tyttäret -laulukollektiivin konserttiin, ja sen jälkeen on vielä Liiton toimistolla avoimet ovet.

Kulttuuritalon kokoustilat, Sturenkatu 4, Helsinki

Louhen pajan ohjelma

Klo 10 Lausuntaa, Virvat, Helsingin Kalevalaiset Naiset

klo 10.15 Ajankohtaista jäsenyhdistysten tueksi, mm. viestintä ja sosiaalisen median käyttö, toiminnanjohtaja Sirpa Huttunen

klo 11–12 Brunssi

klo 12–14 Alustuksia ja pienryhmäkeskusteluita

Kalevalan luontoyhteys ja yhteisöllisyys – Mikä on kalevalaisten naisten rooli Euroopan kulttuuriperintötunnus Kalevalalle -haussa? Tarja Kupiainen

Kenen kulttuuriperintöä? Kulttuurisesta omimisesta, Helena Ruotsala

Kalevalaisten naisten imago, Aila Nieminen ohjaa pienryhmäkeskustelun

Ainon tarina

klo 15–16.30 Sabrina ja Saarten tyttäret: yhdessä sävelletty Ainon tarina – meidän tarinamme -konsertti
Vapaan taiteen tila, Vilhonvuorenkuja 15

Ainon tarina on laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tytärten säveltämä, täysin uudenlainen konserttielämys. Teos pohjautuu Kalevalasta tuttuun kertomukseen nuoresta naisesta elämän suurimpien päätösten ja vaativimpien paineiden keskellä. Yhtye on säveltänyt teoksen musiikin yhdessä, taiteellisen johtajansa Sabrina Ljungbergin luotsaamana. Konsertissa on väliaika.

Lisätietoa konsertista: www.saartentyttaret.com/ainontarina

Vapaan taiteen tila sijaitsee Katri Valan Puiston väestönsuojassa, Helsingin Sörnäisissä, osoitetta Vilhonvuorenkuja 16 vastapäätä.

Avoimet ovet

klo 15–18 Avoimet ovet Kalevalaisten Naisten Liitossa
Neljäs linja 24
Louhen pajan tai konsertin jälkeen olet lämpimästi tervetullut toimistollemme!
Mai Niemi, Finnish Fairytale esittelee NeuleKalevala-mallistoaan.

Glögitarjoilu

Hinnat

Louhen paja ja brunssi 20 € (viitenumero 6253)
Konserttilippu 20 € (viitenumero 6266)

Maksut Kalevalaisten Naisten Liiton tilille FI90 2142 1800 0097 33

Täytä ilmoittautumislomake 19.1.2023 mennessä: www.kalevalaistennaistenliitto.fi/tapahtumat
Lomake tulee tähän myöhemmin.

Koulutus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Päivämäärä:
28.1.2023