Joogasta saa mielenrauhaa ja energiaa tähän kummalliseen kevääseen. Joogaopettaja Lotta Leiwo yhdistää uniikeilla JuuriJooga-tunneillaan suomalaista kansanperinnettä joogaan. Leiwo on lupautunut piristämään meitä joogaharjoituksilla tämän eristäytymisen keskelle!

 

LottaJooga tarjoaa meille 1.4. klo 19-19:45 ilmaisen rentoutusjoogaharjoituksen verkossa 100 ensimmäiselle ilmoittautuneelle ja 14.4. klo 18:30-20:30 edullisen JuuriJooga: Loitsupiiri verkossa -harjoituksen metsän hengessä hintaan 15e! Loitsupiirissä kuulemme metsään liittyvistä loitsuista ja rituaaleista sekä joogaamme.

 

Ilmoittautuminen harjoituksiin:
Rentoutusjooga: Suoraan ohjaajalle hänen verkkokaupassaan https://holvi.com/…/produ…/36641b1a1a834b9a82657e4a83f0ca80/

JuuriJooga: Loitsupiiri verkossa: Suoraan ohjaajalle hänen verkkokaupassaan https://holvi.com/…/produ…/e55e691bec352902ed3fc68cb12c50a3/

 

Osallistuaksesi tarvitset:
• Tietokoneen, padin tai älypuhelimen
• Toimivan verkkoyhteyden
• Rauhallisen harjoituspaikan

 

Rentoutusjoogaan osallistuessasi:
• Alustan jolla voit tehdä harjoituksen (tavallinen matto sopii hyvin jos sinulla ei ole jooga- tai jumppamattoa)
• Viltin ja pari tyynyä

 

*HUOM! Maksua ei palauteta jos olet estynyt osallistumasta, voit kuitenkin antaa paikkasi toiselle.
* Saat ilmoittauduttuasi sähköpostitse latauslinkin, josta löydät PDF-tiedostona ohjeet Zoomin käyttöön sekä Loitsupiiriin osallistuessasi piirin valmistautumistehtävät. Latauslinkki näkyy myös maksutapahtuman jälkeen selaimessa. Jos et löydä latauslinkkiä, katso Holvin tuotekuvista kuvallinen ohje mistä se löytyy.