Hei!

Olen Miia Iisakkila ja toimin yhteisösuunnittelijan vanhempainvapaan sijaisena 30.11.2023 asti. Yhteisöllisyys ja kulttuuriperintö ovat nousseet minulle erityisen tärkeiksi tässä ajassa, ja siksi hain kalevalaisten naisten pariin. Olen tehnyt monipuolisesti viestintäalan töitä ja nyt tuntuu siltä, että palaan juurilleni. Olen opiskellut musiikkitiedettä ja folkloristiikkaa ja harrastan käsitöitä sekä laulamista. Olen myös kauppayrttineuvoja, ja tuskin maltan odottaa, että pääsen etsimään kevään ensimmäisiä villivihreitä luonnosta!

Pienen tutkiskelun jälkeen olen huomannut, että liitossa ja jäsenyhdistyksillä on valtavan monipuolista ja kiinnostavaa osaamista. Toivon, että voin auttaa sen näkyväksi tekemisessä sekä uusien jäsenten houkuttelemisessa.

Ota yhteyttä minuun kaikenlaisen yhteistyön, ideoinnin ja avun tarpeen suhteen!

Puhelin 050 325 2893; s-posti: miia.iisakkila(at)kalevalaistennaistenliitto.fi.

Aurinkoista kevättä!