Kalevalaisten Naisten Liiton vuosikokouksessa 23.9.2023 valittiin jäseniä hallitukseen erovuoroisten tilalle. Uudelleen valittiin Virpi Knuutinen (46 ääntä) Oulun Kalevalaisista ja Riitta Varpuharju (66 ääntä) Laukaan Kalevalaisista Naisista. Hallituksen jäsen Saara Paavola Tampereen Kalevalaisista oli ehdottomassa erovuorossa. Hänen tilalleen valittiin Lea Strand (44 ääntä) Tornion Kalevalaisista. Lisäksi ehdokkaana oli Noora Ruuth (30 ääntä) Mikkelin Kalevalaisista.

Hallituksen esittely: https://www.kalevalaistennaistenliitto.fi/hallitus/

Kalevala Korun toimitusjohtaja Kirsi Paakkari kertoi yhtiön kuulumiset

Valtaosa kokousväestä osallistui edellisenä iltana Helsingin Kalevalaisten Naisten 85-vuotisjuhlaan Vanhalla Ylioppilastalolla. Lämmin kiitos kaikille juhlan ja kokouksen järjestäjille ja osanottajille!

Tämän artikkelin pääkuvassa hallituksen jäseniä eturivissä.